Om Slagteristrædet

Privat base i smukke rammer

Slagteristrædet ligger centralt placeret i den nye bydel, Slagterigrunden, i Roskilde. Her blomstrer et moderne urbant bymiljø med forskellige højder og variationer i facaderne, som forbinder det gamle industriområde med Roskilde midtby.

Lejlighederne varierer i rum og størrelse fra to til fire værelser og er bygget i et rent nordisk design med mange muligheder for indretning for både den lille og store familie, singler og studerende.

Med en lejebolig i Slagteristrædet bliver du en del af en unik og attraktiv bydel, med tidssvarende boliger, hvor fællesskab og det moderne byliv er i fokus.

Her kan du spise 100-meter-middag og gå til koncerter på INSP! Gå på opdagelse i den hemmelige have i remissen, eller dyrke naboskabet på den fælles tagterrasse.

Det frodige grønne gårdrum indbyder til hyggelige ophold for de voksne og legeaftaler for de mindste. Her vil afskærmende beplantninger fungere som opdelinger mellem siddezoner og cykelparkering, mens plantebede med små træer tilfører en hyggelig atmosfære til området.

Fakta om boligerne: lys og rummelighed

Slageristrædet består af attraktive 80 lejeboliger fordelt på to til fire værelser med egen altan eller terrasse. Lejlighederne størrelser spænder fra 69 m2 – 123 m2, som alle byder på gode planløsninger og smukt lysindfald. Hertil byder ejendommen på fælles tagterrasse, en indbydende grøn gård og et skønt nærmiljø.

De unikke lejeboliger er for dig, der ikke vil gå på kompromis med hverken kvalitet, arkitektur eller beliggenhed. Alle lejligheder er bygget med materialer i topkvalitet og indrettet, så du får en lejebolig, der matcher dine behov.

I lejlighederne får du:

  • Gode planløsninger og lyse rum med store vinduer
  • Flotte trægulve i lys egetræsparket
  • Hvidt, grebsfrit køkken fra Invita i lækker kvalitet med Grohe-amatur
  • Siemens hårde hvidevarer i køkkenet, energiklasse A til A+
  • Badeværelse fra Svane med Grohe-armaturer samt gulvvarme
  • Siemens vaskemaskine (A+++) og tørretumbler (A
  • Elevator
  • Porttelefoner med video
  • Mulighed for p-plads*
  • Adgang til delebilsordning

Det er ikke tilladt at have husdyr.

Indflytning i to etaper: sommer & vinter 2020

 

*BEMÆRK: alle p-pladser er pt. udlejet. Du har mulighed for at skrive dig på venteliste.

Om slagterigrunden: Hemmelige haver, moderne byliv og fællesskab

Den 15.000 kvadratmeter store slagterigrund i Roskilde har huset slagteri siden 1894, først som andelsslagteri, siden som skoleslagteri. Den sidste gris blev slagtet i 2010.

Rundt om de nyopførte ejendomme mærker man tydeligt de historiske vingesus fra området: Her står den smukke arrestbygning, den middelalderlige rejsestald, det gamle tinghus og den historiske remise med sin ”hemmelige have” (en vild have med offentlig adgang).

I de gamle bygninger langs banen finder du det kreative oplevelseshus og café, INSP! Et sprudlende og levende, moderne medborgerhus, der er omdrejningspunktet for folkekøkken, festivaler, foredrag, kreativt værksted, og meget andet.

Det hele er med til at tilføre karakter og stemning til det nye, attraktive boligkvarter, der som et levende og sammenhængende kvarter, skaber forbindelse til resten af Roskilde.

Arkitektens tanker

De to ejendomme i Slagteristrædet er tegnet af Årstiderne Arkitekter, der er kendt for at tegne ud fra den skandinaviske arkitekturtradition.

Ejendommene er tegnet med respekt for den identitet og historie, der knytter sig til området:

Mødet mellem det gamle industriområde og resten af byen, oversættes i arkitekturen til et møde mellem forskellige materialiter og aftryk – såsom massive murpartier, elementer af metal og elegante detaljer i murværket, der varierer hen over de langstrakte og forskudte bygningsforløb.

Mixet mellem moderne nordiske linjer og det rå, industrielle aftryk kan bl.a. aflæses i de store vinduespartier og de smukke Wienerberger-teglpartier i skiftevis lyse- og mørkegule nuancer, der pryder facaderne i vertikale forløb. De udvendige altaner i galvaniseret stål tilfører det hele en elegant rytmik.

Indvendigt i boligerne er der trægulve i lys egetræsparket i både entré, stue, værelser og køkken, som, sammen med de hvide vægge og døre, giver en nordisk og stilren stemning.

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til lejeboligerne. Du kan også tilmelde dig interesselisten i formularen til højre, så kontakter vi dig, så snart der er nyt. Du kan til hver en tid framelde dig igen.

Udlejning hos Heimstaden

Telefon: +45 33 75 10 10
Email: [email protected]

Mandag – torsdag kl. 9:00-16:00
Fredag kl. 9:00-15:00

Vær opmærksom på, at du ikke kan reservere en bolig her. Du kan reservere din ønskebolig til fremvisninger.

Skriv dig på vores interesseliste

Se også...

Var Slagteristrædet ikke helt det, du søgte – eller er du bare nysgerrig efter at se mere? Heimstaden tilbyder lejeboliger i hele landet til både små og store familier, singler og studerende. Du kan se ledige lejemål på vores hjemmeside.

Slagteristrædet er en del af Heimstaden. Vi er et af Nordeuropas største ejendomsselskaber, der opkøber, udvikler og forvalter ejendomme i Danmark, Sverige, Norge, Holland, Tyskland og Tjekkiet. Gennem omtanke, autenticitet og nytænkning, skaber vi værdi for vores ejere og lejere. Vores vision er at forenkle og berige livet gennem boliger med omtanke. Læs mere på heimstaden.dk